2014.03.03.
14:17

Írta: A bíró

Fellendülőben a kuponos utazások?

barlangfurdo_felul1_0.jpgSokan úgy gondolják, hogy visszaesőben vannak az egész világon az online kuponos vásárlások. Amiben van is némi igazság, hiszen az újdonság varázsa már elmúlt. Még mindig indulnak ugyan újabb kuponos oldalak és még mindig szállnak be cégek, akik ilyen formában szeretnének hirdetni, mégis a kezdeti zsongás alább hagyott.

Hogy mi ennek az oka, talán nem is kell firtatni, hiszen minden online projekt, ami iránt egyszer óriási volt az érdeklődés visszaesik és beáll egy stagnáló szintre, vagy rosszabb esetben teljesen elhal. Ilyenkor kihullanak a gyenge láncszemek, jelen esetben azok, akik gyenge ajánlatokat jelenítettek meg, akik átverték partnereiket, vagy akár a vásárlóikat is. Ez a folyamat szinte minden online (és offline) piacon előfordul és végbe megy. De ez nem is baj, hiszen így megerősödhetnek azok a kuponos cégek, akik jól csinálják. Bennük megbízhatnak és jól járnak velük a partnereik és a legnagyobb győztesek talán a vásárlók lehetnek, akik immár még biztosabbak lehetnek abban, hogy azt kapják a pénzükért, amit elvárnak.

Ez a megtisztulás nem is meglepő, hogy egyre nagyobb népszerűséggel jár. Ennek köszönhetően főleg az utazásoknál tapasztalható igen nagy érdeklődés. Nem is csoda, hiszen kuponokkal Magyarországon szinte bárhova el lehet jutni, sőt folyamatos figyeléssel, vagy akár egy kupongyűjtő oldal napi követésével, akár külföldi utakat is meg lehet csípni.

Magyarországon – talán nem is véletlen – az egyik legnépszerűbb célpont a miskolctapolcai Barlangfürdő, ahova szinte folyamatosan lehet találni kupon ajánlatokat akár 50-60 százalék kedvezménnyel is. Nem is csoda, hogy már az utcán is hallottam arról beszélő embereket, hogy ki milyen kuponnal volt pihenni Miskolctapolcán. Így motiválják az emberek egymást is, hogy bele merjenek vágni ilyen pénzügyi helyzetek mellett is egy kis kikapcsolódásba, hiszen mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre.

Nem meglepő, hogy növekszik a bizalom a kuponok felé, hiszen, amikor már az emberek beszélnek egymásnak erről és biztatják a másikat, akkor tud a legjobban tért hódítani egy-egy ilyen oldal. Én is arra bíztatok mindenkit (úgy, mint aki már többször kipróbálta), hogy próbálja ki, aki teheti a utazás kupon ajánlatok egyikét. És, ha nem csalódott akkor bátran ajánlja ismerőseinek is, mert ezek a kedvezmények sok-sok embernek segíthetnek kiszakadni a hétköznapok szürkeségeiből!

Jó utazást kívánok mindenkinek!

komment

Címkék: olcsó utak utazás kupon barlangfürdő kupon

süti beállítások módosítása