2013.06.11.
10:55

Írta: A bíró

Változatos utazások kuponokkal

1423011_praia_do_bessa_-_joo_pessoa-pb.jpgEljött a jó idő, végre az embernek már valóban az az érzése, hogy nyár van. Biztosan nagyon sokan lefoglalták már nyárra a szállásokat, hoteleket, apartmanokat, de sokan vannak, akiknek ilyenkor jut eszükbe, hogy valahova el kellene utazni a nyáron, szállást kellene nézni és már nem ártana lefoglalni is, ahhoz, hogy legyen szabad hely. Ekkor jön a neheze, mégis hova utazzunk.

A kuponok között található rengeteg utazás és szállás, ami segítséget nyújthat ebben a dilemmában. De, hogy mi is segítséget adjunk, hogy a kuponos utazások között milyen ajánlatokat találhattok, összegyűjtöttünk nektek pár lehetőséget és kategóriát.

Először is, milyen helyekre lehet eljutni kuponok segítségével? Nem meglepés, hogy vannak olyan ajánlatok, amelyekkel hazánkban és vannak olyanok, amikkel külföldre juthatunk el. A külföldi ajánlatok között vannak, egy-két napos kirándulások a környező országokban. Például el lehet jutni Ausztriába a kastélyokhoz, vagy éppen Horvátországba a Plitvicei tavakhoz. Vannak továbbá olyan külföldi utak, amelyek egy-egy kikapcsoló hosszú, vagy rövid hétvégére szólnak. De a legjobb ajánlat mégis a nyaralni vágyóknak az, hogy egy teljes hetet a tengerpart mellett, vagy más csodás országban tölthetnek. Azoknak, akik szeretik a spontán dolgokat, különösen ajánlott a komolyabban leárazott last minutes kuponos utak is.

A hazai ajánlatok listája bővebb. A leggyakrabban megtalálható ajánlatok kényeztető, vagy éppen pihentető hétvégékről szólnak, különböző csillagos szállodákban, hotelekben. Ezek között vannak drágábbak és olcsóbbak is, ami függ attól is, hogy mit tartalmaz a csomag. A legtöbb szállás ad valamilyen étkezési lehetőséget, például büféreggelit, vagy panziót, félpanziót, de ha valami hiányzik, akkor azok helyben történő megvásárlásra is van lehetőség. Extra lehet még az ajánlatokban a fürdő belépő, vagy wellness és hasonló szolgáltatások, ezeket vagy ingyenesen vagy kedvezményesen vehetjük igénybe. Például egyik népszerű ilyen ajánlat, amikor a miskolctapolcai Barlangfürdőbe, vagy a gyulai Várfürdőbe kaphatunk kedvezményes, vagy ingyenes belépő jegyet.

A hazai kupon utazások között is vannak olyanok, amelyek nem csak pár napra, hanem öt-hat vagy akár hét éjszakára is szólnak. Ezek között megtalálhatjuk a Balaton és környékét, Hajdúszoboszlót, de sok más helyszín is elő szokott fordulni. Itt már szélesebb a szállás kategória, hiszen nem csak hotelek, hanem apartmanokkal és panziókkal is találkozhatunk.

A legfontosabb mindenki számára talán, hogy milyen árakkal is találkozhatunk. A pár ezer forint éjszakánként ártól egészen a több tízezer forintos per éjszakai árakig minden megtalálható. Természetesen függ attól, hogy melyik időszakokra szól az ajánlat, hova is mehetünk el vele, illetve milyen szálláson szállhatunk meg. Azonban mivel kuponokról van szó, ezért nem mindig egyenesen arányos az ár és a kapott szolgáltatás. De, ha minden nap figyeljük a kuponokat, akkor találhatunk olyan ajánlatot is, ami olcsóbb, de jobban megfelel majd számunkra. Ezeket figyelemmel kísérhetjük olyan kupongyűjtő oldalon, mint a Kupon Találda.

Mindenkinek javasoljuk, hogy kezdje el foglalni a szállásokat, ha még nem tette meg és mindenkinek kellemes nyarat és jó utazást kívánunk!

komment

süti beállítások módosítása