2013.09.03.
12:01

Írta: A bíró

Fedélzetre fel!

1377873419414.jpgKi ne ismerné a Titanic történetét? Ki ne látta volna a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült világhírű filmet? Ki ne szeretett volna csak egy pillanatra arra a gyönyörű hajóra lépni? Persze jéghegy és süllyedés nélkül.

Mindenki vágyik rá, akár 10, akár 20, akár 90 éves.

 

Ezek a hatalmas méretű hajók több ezer fő szállítására alkalmasak, több emeletből állnak, súlyuk pedig több mint százezer tonna is lehet. Rengeteg extra szolgáltatást nyújtanak, amellett az élmény mellett, melyet a páratlan szépségű tenger, és a táj okoz. A luxushajók mindegyike tartalmaz gyönyörűen feldíszített éttermeket, báltermeket, kávézókat. Mintha csak egy külön városban járnánk: játszótér, üzletek, sőt mozi, színház és koncertterem is megtalálhatóak rajtuk, amelyekben rendszeresen érdekes programokkal várják az utasokat. Nem beszélve a medencékről, szaunákról és egyéb wellness szolgáltatásokról. Gyönyörűen berendezett szobák várják a hajók utasait, amelyekben igazi öröm az utazás, igazán otthon érezheti mindenki magát. Ezenkívül egy ilyen utazás során rengeteg kedves emberrel megismerkedhetünk, új barátokra tehetünk szert, de tökéletes alkalom egy családi együttléthez is, illetve rengeteg tájat, országot is felfedezhetünk.

 1377873419480.jpg

Örömhír, hogy kupon, kuponok segítségével mi is valóra válthatjuk álmunkat és gyönyörű helyekre juthatunk el, gyönyörű hajóval az eredeti árnál kevesebbért. Mert gondolom senkinek sem mindegy, hogy mennyi pénzbe kerül egy ilyen luxusút. Gondoljunk abba bele, ha csak pár ezer forinttal kerül kevesebbe, már azt a pénzt mi mindenre tudnánk költeni. Ajándékra? Vacsorára a kedvesünkkel? Vagy egy jó bulira Spanyolországban? Itáliában? Portugáliában?

Mert igen, akár ilyen helyekre is el lehet jutni, ezekkel a csodálatos monstrumokkal és megcsodálhatjuk a világ vizeit.

 

Utazás indulhat?

komment

Címkék: kupon kuponok luxus hajó luxus hajózás

süti beállítások módosítása