2013.08.14.
12:39

Írta: A bíró

Hogyan utazzunk olcsón Görögországba?

Sarti Beach.jpgLassan a nyár végéhez közeledünk, de bízhatunk benne, hogy a meleg még hosszabb-rövidebb ideig még megmarad. Sokféleképpen kihasználhattuk már a meleget, akár fesztiválokkal, akár nyaralással, akár egy jó fürdőzéssel, strandolással.

De van még lehetőség akkor is melegre tenni magunkat, ha kicsúsztunk ezekkel a nyárból és a hideg is hamarabb beköszönt, mint ahogy vártuk.

Ennek az a módja, ha elmegyünk melegebb éghajlatra, ahol még szeptemberben is gyönyörű, napsütéses időben süttethetjük a hasunkat.

Magyarországról az egyik legkedveltebb ilyen célpont nem más, mint Görögország, annak egy kis csodálatos halász faluból kinőtt üdülő városka, Sarti, amely a Chalkidiki-félsziget középső nyúlványán, közvetlen a tengerpart mellett helyezkedik el.

sarti1_20.jpg

Csodálatos élményt nyújt a csendes kis városka gyönyörű utcái, amelyek csendjét csak az esti hangulatos vásárok törnek meg. Érdemes megnézni a napfelkeltét, amely az Athosz hegy mögül emelkedik fel. Kihagyhatatlan a tengerben való pancsolás és persze a gyönyörű Narancspart is, amely 1-2 kilométer utazással érhető el Sartiból.

És ez a csodálatos élmény úgy kapható meg, hogy még az átlag magyar ember számára is megfizethető lehet. Hiszen kupon segítségével elképesztően olcsón juthatunk szálláshoz, már 10 ezer forintért is egy hétre. Illetve az oda-vissza út is már 22 ezer forintból megoldható busszal. Így 32 ezer forintból megvan az út és a szállás is. Még ugyanennyiből megvan az étkezés és a költő pénz is egy teljes hétre, azaz 60-65 ezer forintból egy csodás tengerparti élmény lehet a miénk.

Aki volt már Görögországban az tudja, hogy egy csoda megélni ezt a természeti, építészeti és gasztronómiai élményt. Különösen érdemes felfedezni a csendes, nyugodt Sartit, amely olyan csodát ad, amit egész életében nem feled el az ember.

Jó utat kívánunk mindenkinek!

komment

Címkék: kupon Görögország Sarti Kupon Találda

süti beállítások módosítása