2013.05.21.
11:44

Írta: A bíró

Keresem, keresem, de nem találom

cikkhezlogó.jpgNagyon jó ajánlatok keringenek a kuponos oldalakon. Balaton fél áron, hajvágás 60% kedvezménnyel, szőrtelenítés 80% kedvezménnyel, rengeteg termék szintén nagy kedvezményekkel. Nagy öröm lehet annak, aki rábukkan ezekre az ajánlatokra, de valóban nem egyszerű a sok kuponos oldalak között megtalálni azt, vagy azokat az ajánlatokat, amelyekre szükségünk van.

Jöhet a kérdés: Mit lehet tenni?

A tapasztalt kuponozósok már biztosan megtalálták már azt az egy-egy kuponoldalt, amiben megbíznak, ismernek és szeretnek is. De mi van, ha máshol még jobb ajánlatok vannak, azokat hol keressük?

Ha új vagy csak alkalmi kuponozós vagy, akkor fokozottan igaz a kérdés. Hol keressünk jó kuponajánlatokat? Hol keressük meg azokat a kuponokat, amik a legjobban érdekelnek bennünket? Van-e egyáltalán olyan oldal, ahol ezt könnyen meg lehet tenni, ahol egy helyen megtalálható rengeteg ajánlat?

A jó hír az, hogy van és nem is kell Sherlock Holmes-nak sem lennünk, hogy megtaláljuk az ilyen oldalakat és böngésszünk rajtuk.

Ezen ajánlatgyűjtő oldalaknak a kupongyűjtő oldalak. Egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk vele, hogy mi is a különbség a kupongyűjtő oldalak és a kuponoldalak között. Most azonban fokozottabban a kupongyűjtő oldalakat nézzük meg, hogy mire is jók.

A kupongyűjtő oldalakon rengeteg kupon és rengeteg kuponoldal is megtalálható. Ezen kuponok egyetlen kattintással elérhetőek az adott kuponoldalnál és már meg is vásárolhatjuk.

De miért is jó egy ilyen oldal? Egyszerűen azért, mert nem kell kuponoldalak tömkelegét végig járni, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatokat. Könnyebb összehasonlítani két ajánlatot, könnyebb megtalálni azt a szolgáltatást, amit keresünk.Elengedhetetlen egy kupongyűjtőn a különböző szűrési funkciók, mint például ár szerint, kedvezmény szerint, vagy lejárat szerinti rendezés is. Ilyeneket láthatsz a Kupon Találda kupongyűjtő oldalon is.

Ezeken az oldalakon nap, mint nap, de akár naponta többször is frissülnek a kuponok, folyamatosan új ajánlatok kerülnek fel, és így tudunk keresgélni a kuponok között. Ha érdeklődünk kupon után, akkor mindenképpen érdemes egy-egy ilyen kupongyűjtő oldalt észben tartani.

Te használsz már kupongyűjtő oldalt, vagy kuponoldalakat böngészel?

4 komment

Címkék: kupon kuponok kupon találda

süti beállítások módosítása