2013.07.17.
11:57

Írta: A bíró

Nyaralás újratöltve

1341162_hotel_fasade_3.jpgElérkeztünk a nyár közepéhez, sokan már túl is vagyunk a szabadságon és a nyaraláson. Kipihentük magunkat, de valahogy még mindig olyan hosszú a nyár. Azoknak, akik szeretnének elmenni egy második nyaralásra, vagy eddig nem volt lehetőségük és egy olcsó megoldásra várnak, azok most jól figyeljenek.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy megéri-e már a főszezonban nyaralni jóval drágábban, mintsem elmenni a főszezon után az utószezonban az ár töredékéért ugyanolyan minőségben.

Az is tény, hogy az utóbbi években látható volt, hogy a nyári meleg is kicsúszik és inkább már az augusztus a nagyon meleg hónap és még szeptember közepéig is eltart a kánikula, így az időjárás sem lehet probléma. Élvezhetjük még az utószezoni időszakban is a nyár melegét, ugyanúgy, mint a főszezonban.

Miben szenvedhetünk mégis hátrányt? Az biztos, hogy jóval kevesebb program, jóval kevesebb üzlet és árus fog fogadni bennünket, mint a főszezonban, így főleg azoknak ajánlott ez, akik valóban pihenni szeretnének. De ez előny is lesz, mert a nyaraló helyeken a szokottnál is kevesebben lesznek, így nyugodtan ki tudunk kapcsolni.

Amire szükségünk lesz úgyis megkaphatjuk az utószezonban is, mert habár, ha nem is lesz annyi szervezett program, mi kihasználhatjuk a saját kreativitásunkat és csinálhatunk magunknak programok, vagy kipróbálhatunk olyan dolgokat, amiket eddig nem. Például egy kalandparkot, sárkányrepülőzést, vagy épp vitorlázást a Balatonon a lemenő nap hátterével.

Érdemes követni tehát a hotelek, panziók és apartmanok kedvező ajánlatait az utószezonra vonatkozóan, mert ebben az időszakban jó áron tudunk nyaralni, vagy megismételni a nyaralást. És bár írtunk már róla, hogy hogyan nyaralhatunk olcsóbban, kedvezőbben, mégis érdemes figyelembe venni a kuponoldalakat is, ahol még olcsóbb utazás ajánlatokat találhatunk és így még kedvezményesebben foglalhatunk szállást az utószezonra is.

Ne csüggedjen senki, mert habár tart még a nyár és már a fele eltelt, mégis lehetőség van még szép élményeket szerezni egy jó utazásban, ha megtaláljuk a megfelelő ajánlatokat.

További szép nyarat kíván a Kupon Találda csapata!

komment

Címkék: utazás nyaralás kupon utószezon

süti beállítások módosítása