2013.08.22.
11:37

Írta: A bíró

Teleshopos cucc negyed áron?

i20130731132822labapolo-pedikur-keszulek-pedi-spin.jpgBizonyára mindenki találkozott már teleshopokkal. Látott már TV-ben, vagy akár interneten is ilyen műsorokat, vagy hirdetéseket. Igen, ezekben a reklámokban van, hogy ezt vedd meg hihetetlen áron és még ráadásul kapsz is hozzá még egy másikat is. Ez neked megéri, ez kihagyhatatlan ajánlat.

De vajon tényleg annyira kihagyhatatlan ajánlatok ezek, vagy csak egy jól időzített, jól megírt reklámok, amik nem teljesen fedik a valóságot?

Azt butaság lenne állítani, hogy csak rossz termékeket árulnak, hiszen, aki már kipróbálta bármelyiket tudja, hogy valóban nem rossz termékekről van szó. De az már első ránézésre is feltűnhet, hogy az ár érték arányban azért nem minden stimmel.

Egy nők körében igen népszerű terméket néztünk meg a Pedi Spin "sarokcsiszolót", amelyet a legnagyobb és legismertebb teleshop is népszerűsít. A szenzációs és kihagyhatatlan ajánlatban 2 darab Pedi Spin -t próbálnak eladni "csak" 9990 forintért, sőt még ezért cserébe a házhoz szállítást is ők állják.

Most számolgathatunk, akkor mennyibe is kerül egy Pedi Spin? Vegyük azt, hogy 990 forint a szállítás, tehát a két termék 9000 forint, azaz egy darab 4500 forintba kerül. Erre valóban sokan azt mondhatják, hogy kiváló ajánlat, hiszen sok más weboldalon ennél jóval többe kerül. De, aki kicsit alaposabban böngész az interneten az ennél olcsóbb ajánlattal is találkozhat, tehát máris nem olyan kivételes ez az ár. Néhány drogériában pedig még olcsóbban megkaphatjuk, igaz házhoz szállítás nélkül.

Azt tudjuk, hogy nagyon jó kommunikációval könnyen el lehet adni mindent, de ne dőljünk be minden kihagyhatatlan ajánlatnak.

De hogyan is lehet negyed áron hozzá jutni a Pedi Spin - hez? Nem máshogy, mint kuponok segítségével. Hiszen az egyik kupon oldal olyan ajánlatot hirdet, amelyben ez a készülők 1790 forintba kerül szállítással együtt. Ebből, ha csak 790 forint szállítási költséget veszünk le, akkor is csak 1000 forintba kerül egy ilyen sarokcsiszoló, azaz kevesebb, mint a negyede a teleshopos árnak.

De bizonyára így is van haszon rajta, így elgondolkodtató, hogy milyen árakon próbálnak ránk sózni olyan termékeket, amelyek ilyen áron is hasznot termelnek. Az internet korában ráadásul még könnyebb utána járni mindennek, főleg, ha termékről van szó. Legyünk tehát figyelmesek, ha vásárolunk és járjunk utána mindennek!

komment

Címkék: teleshop kupon kupon találda pedi spin

süti beállítások módosítása