2013.09.04.
11:41

Írta: A bíró

Egészség minden áron? Akár fél áron!

1314902_99313658.jpg„Napi egy alma az orvost távol tartja”- Szokták mondani. Ám mégis szükség van néha orvosi segítségre, esetleg egy alapos kivizsgálásra, hogy megbizonyosodjunk egészséges mivoltunk felől.

Sajnos az egészségügy nincs a helyzet magaslatán. Hosszú a várakozási idő, nem megfelelő az ellátás, valamint hány és hány rosszul sikerült diagnózisról hallottunk már, esetleg átéltünk hasonlót. Persze nem lehet, és nem is szabad minden orvost leírni, mert a közellátásban is vannak igazán lelkiismeretes gyógyítók. De a hosszú várakozási időn ők se tudnak változtatni. Sajnos.

De ma már egyre inkább feltörekvőben vannak az úgynevezett magándoktorok, akik szép, komfortos helyeken várják a betegeiket. Új, modern műszerekkel vannak felszerelve, gyönyörűen be van rendezve - ha orvosi rendelőt lehet gyönyörűnek mondani. Mindig tisztaság várja az odaérkező pácienseket, asszisztens, orvos kedvesen mosolyog, és örömmel látja el a segítségért forduló embert. És ami még fontos: nincs várakozás, mindig az adott időben fogadják a pácienst. Igen ám! Ez mind szép és jó, de ezeknek a vizsgálatoknak árai is vannak. Nem is alacsony árakról beszélünk.

Amennyire fontos lenne a jó ellátás, sokan nem tudnak annyi pénzt kiadni még a saját egészségük érdekében sem.

Milyen jó, hogy sok doktor gondoskodik arról, hogy kuponok segítségével a kevésbé tehetősek is jó orvosi ellátást kapjanak.

komment

Címkék: egészség kupon kuponok magán orvos egészség kupon

süti beállítások módosítása