2013.06.27.
12:55

Írta: A bíró

Ne vedd meg ezt a kupont!

523496_access_control.jpgFolyamatosan, egyre növekszik a kupon láz. Egyre több kuponoldal indul és egyre több ajánlat jelenik meg a kupongyűjtő oldalakon. És egyre több olyan ajánlattal is találkozhatunk, amely nem pontos, nem érthető, vagy nem tiszta, hogy mennyibe is kerül.

Az utóbbi években már megbizonyosodhattunk róla, hogy van értelme és haszna a kuponozásnak, mind vásárlók, mind szolgáltatók szemszögéből. Azonban az is kiderült, hogy mint minden másban itt is voltak és vannak hibák és olyan cégek, akik nem adnak pontos információt egy-egy ajánlatról és a kupon felhasználása után becsapva érezheti magát a vásárló. Azonban ez elkerülhető!

Több olyan pontja van a kuponoknak, amivel meggyőződhetünk arról, hogy az adott ajánlat hiteles-e és, ha bármelyik pont gyanús, sántít, vagy nem érthető, akkor kérdezzünk rá az adott kuponos oldalnál és, amíg nem kapunk választ, addig semmiképpen ne vásároljuk meg! A válasz után is csak, akkor, ha az kielégítő volt a számunkra.

Tehát nézzük meg pontokra szedve, hogy mikre figyeljünk fokozottan:

1. A kuponoldal hitelessége:
Győződjünk meg arról, hogy a kuponoldal, akitől vásárolni szeretnénk valóban létezik. Nézzük meg, hogy vannak-e korábbi ajánlataik, azokban voltak-e kommentek, válaszoltak-e. Legyünk biztosak benne, hogy akitől vásárolunk, azok hitelesek.

2. Az ajánlatban szereplő szolgáltató létezik-e:
Sok szolgáltatásnál ez egy kicsit nagyobb munka lehet, de az internet korában már könnyű rákeresni egy-egy cégre a google-ben és, ha például szállásról, vagy utazás ajánlatról beszélünk, akkor az adott hotel, panzió weblapját is érdemes felkeresni.

3. Az ajánlat szövege:
Értelmezzük és olvassuk el a teljes szöveget, ami a kuponnál van leírásként és bármi olyan dolog van benne, amit nem értünk azt kérdezzük meg. Mindenképpen figyeljünk arra, hogy mit tartalmaz az ajánlat.

4. Foglalás:
A szállás és utazás kupon ajánlatoknál nagyon fontos, hogy a vásárlás előtt foglaljunk szobát magunknak, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés a megvétel után, hogy valójában nincs is szabad hely.

5. Az ár:
Egyre nagyobb divat mostanában a foglaló a kuponok kifizetésében. Ha ezt látjuk akkor figyeljünk arra, hogy a maradék részt még a helyszínen ki kell fizetnünk, tehát a foglaló az nem a teljes ár. Ha az árral kapcsolatban is valami gyanús, akkor mindenképpen érdeklődjünk az ajánlat adójánál.

6. Információ:
Ha bármilyen információra még szükségünk van a kupon megvételéhez és azt nem találtuk meg az adott oldalon, akkor mindenképpen kérdezzünk!

Amennyiben ez a hat eset nem áll fent teljes mértékben, akkor ne vegyük meg azt a kupont, így megkímélhetjük magunkat a csalódástól és a bosszankodástól. De amennyiben utánakérdeztünk és minden rendben van, akkor élvezzük ki a kupon adta lehetőségeket, extrákat!

Jó kuponozást kíván a Kupon Találda Csapata!

komment

Címkék: tippek kupon kuponoldal

süti beállítások módosítása