2013.05.07.
14:18

Írta: A bíró

Szépség kuponok

1367785733.jpgEgy újabb népszerű kategóriához érkeztünk, méghozzá a nők kedvencéhez, a Szépségápoláshoz.

Igen népszerű és igen bő kategóriáról beszélhetünk, hiszen itt található az egyik legtöbb kupon. És vélhetően azért van ilyen sok ezekből a kuponokból, mert egyrészről szolgáltatásról beszélünk, aminek nincs fix ára, a másik pedig az, hogy rengeteg fajta szépségápolási cikk, illetve szolgáltatás kerülhet bele ebbe a kategóriába.

Csak példa szintjén néhány kategóriához tartozó szolgáltatást sorolok fel, amelyet kuponnal is gyakran igénybe lehet venni:

- hajápolás (keratinos, melírozás, hajvágás, mosás szárítás...): Itt szinte mindent megtalálhatunk, de ha találunk egy jó helyet, amivel maximálisan elégedettek voltunk érdemes kitartani mellette, mert csalódást okozhat egy másik hely esetlegesen gyengébb minősége.

- fogyasztó kezelések: Itt is nagyon sok mindennel találkozhatunk. Azonban FIGYELEM! Ne várjunk csodát 1-2-3 kezeléstől. Ezeknek a kezeléseknek a nagy része hosszabb távon működik, de kuponnal érdemes ezeket kipróbálni, hogy mi lehet számunkra a legjobb.

- körömápolás: Azért gondoltam erről külön írni, mert ilyen jellegű szolgáltatások is nagyon nagy mennyiségben igénybe vehetők a kuponok segítségével. Akár manikűrről, akár körömépítésről beszélünk.

- egyéb: Még nagyon sok minden található a szépségápolás kategóriában. Például szolárium, műszempilla készítés és még sok egyéb más. De ezeket már nektek ajánlom, hogy derítsétek fel!

Az már bizonyos, ha szépségápolási kuponok között válogatsz, akkor a bőség zavarában leszel, de mindenki igénye szerint válogathat így az ár, a helyszín és minden más részletek között. De az nagyon lényeges, amit már említettem, hogyha elégedett vagy egy szolgáltatással, akkor ne menj legközelebb máshova, hanem válaszd azt, ami már bevált. Máskülönben könnyen csalódni fogsz!

Még egy fontos információ! Mivel ezek a kedves szolgáltatók, akár fodrászok, akár körömépítők, akár bármi mások olcsóbban adnak neked egy-egy profi szolgáltatást, így Te is segítsd őt azzal, ha elégedett vagy, akkor tovább ajánlod. Hidd el nem csak a szolgáltató lesz hálás érte! :)

Ha kérdésed vagy észrevételed van írj nekünk az oldalunkon a Kupon Találda oldalon, vagy e-mail-ben az info@kupontalalda.hu e-mail címre!

Te próbáltad már a szépségápolási kuponokat?

komment

Címkék: szépségápolás kupon kuponok

süti beállítások módosítása