2013.04.23.
13:36

Írta: A bíró

Utazzunk kuponnal!

1397453_31774778.jpgKözeledik a nyár, közeledik az utazások, a nyaralások szezonja. Legalábbis már az, hogy nézelődjünk az ajánlatok és a lehetőségek között, valamint lefoglaljuk azt, ahova biztosan el szeretnénk jutni.

A kuponok között, mint ahogy azt már említettem rengeteg utazási ajánlat is található. De mitől lesz jó egy ajánlat és hogyan kell ezeket kezelni? Olvasd tovább és megtudod! :)

Rengeteg kuponoldal kínálja szolgáltatásai között az utazást, sőt már egyre több olyan oldal van, aki kifejezetten erre "szakosodott" és csak utazási ajánlatokat jelentet meg. A skála egyre szélesebb és egyre többféle utazás vehető így igénybe országhatáron belül és kívül is. Túlnyomó részt hotel kínálatok vannak a két csillagostól egészen az öt csillagig. De néhány apartman és panzió is megtalálható ezen ajánlatok között.

De hogy mitől lesz valóban jó egy kuponos utazási ajánlat? Legfőképpen azért, mert legtöbb esetben nem csak egy éjszakai szállást kapunk cserébe, hanem egy komplett csomagot, egy komplett hétvégi kiruccanást, vagy éppen egy egész hetes nyaralást.

Hogy ez mit is jelent? Hogy nem csak a szállást, hanem étkezést (félpanzió, vagy esetleg teljes ellátás), vagy helyi fürdő belépőt, wellness szolgáltatásokat, masszázst és még sok mást kaphatunk cserébe a kuponunkért. Ezek az extrák olyanok lehetnek, amik még különlegesebbé tehetik utazásunkat. Érdemes ezeket is figyelni, mert ezek miatt is változhat egy-egy ajánlat ára. Éppen ezért figyeljünk is ezekre, mert nem minden kuponos ajánlatba tartozik minden bele. Általában bele van írva a kuponok leírásában, hogy mit kap a vásárló cserébe érte, ezekre mindig figyeljünk!

Az árak nagyon változóak lehetnek a szolgáltatás minőségétől függően, de az biztos, hogy 40 és 65 százalék között mozog a kedvezmény mértéke.

De a legbiztosabb az, ha Te is kipróbálod!

Ha már kipróbáltad, akkor írj, hogy Te hogy érezted magad!

Jó utazást kívánunk mindenkinek!

2 komment

Címkék: utazás kuponok utazás kupon

süti beállítások módosítása